Hinnastot

Etusivu / Hinnastot

Eteeriset öljyt - - Young Living

 

Eteeriset öljyt - Young Living

Eteeriset öljyt omaavat moninaiset käyttömahdollisuudet aromaterapian lisäksi esimerkiksi tuoksulyhdyissä, huoneilman raikastamisessa tai erilaisissa rituaaleissa. Ohessa yleinen lista monista eri eteeristen öljyjen vaikutuksista ja muistathan, että eteeriset öljyt on aina laimennettava ennen käyttöä, niitä ei myöskään tule käyttää solariumissa tai suorassa auringonvalossa. Lapsille, vakavasti sairaille, raskauden tai imetyksen aikana eteerisiä öljyjä suositellaan käytettäväksi vain rajoitetusti ja valikoidusti.

Hinnat Young Living sivuilta tästä >>

 

Hypnoosi

Olen ammatiltani sairaanhoitaja (amk) sekä opiskellut useita vuosia täydentäviä hoitomuotoja. Olen myös valmistunut mentaalivalmentajaksi (aikaisempi hypnoosiohjaaja) 2015 (SHL) Tarjoan pienen kynnyksen hypnoosihoitoja, jotka soveltuvat mm.

  • tunnelukkoihin
  • tupakasta vieroitukseen
  • pelkotiloihin
  • jännittämiseen
  • rentoutumiseen

Myös silkasta uteliaisuudesta voi hypnoosiin tulla.

Kyseessä on hoitavahypnoosi, joka eroaa merkittävästi lavahypnoosista. Tässä ratkaisukeskeisessä hypnoosissa on asiakkaalla täysi valta omaan mieleen ja kehoon. Mentaalivalmentaja ohjaa asiakasta löytämään ratkaisut oman mielen kätköistä. Usein ihminen ei vain vielä tiedä, että hänellä itsellään on vastaus kaikkiin omiin ongelmiinsa.

  • HINNAT
    1,5 tuntia 80,00 e
    2,0 tuntia 110,00 e

Myös osamaksu mahdollisuus.
Satunnaisissa tapauksissa voi yksi tapaaminen riittää, mutta pääsääntöisesti tarvitaan useampi (1-4) käyntikerta, saavuttaakseen pysyvämmän muutoksen tapaan toimia tai ajatella.